A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Pate din Ficat de Pui

Postat de: mirciss25 in Aperitive / Garnituri

  Se fierbe ficatul pentru aproximativ 10-15 minute impreuna cu foile de dafin. Bagam ficatul intr-un blender impreuna cu untul, condimentele si 75ml din apa in care au fiert, si se...Citeste continuarea

Placinta cu branza dulce si stafide

Postat de: reisnaor_2006 in Dulciuri

Aluatul il facem amestecand faina cu margarina la temperatura camerei,zaharul si smantana.La inceput cand framantam aluatul este faramicios,adaugam 2-3 stropi de ulei si framantam pana se...Citeste continuarea

Parjoale by gaby

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Carnea de tocat se amesteca cu oul,condimentele,ceapa tocata marunt,morcovul dat pe razatoarea mare,ardeiul gras tocat cuburi(este optional). Cartoful se da pe razatoarea mare si se lasa cateva...Citeste continuarea

Paste cu sos de ton

Postat de: yoli86 in Penne

1.Se face sosul de ton, prin urmare se pune in mixer: ceapa,morcovul,telina verde,patrunjelul taiate bucati si se mixeaza.Se pun intr-o cratita medie cu jumatate de lingura de ulei de masline si...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de iaurt

Postat de: Bunica in Prajituri

Blatul Separa albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixezi cu un praf de sare pana stau pe teluri. Pune apoi zaharul cate o lingura mixand in continuare. Adaugi aromele. Scoti...Citeste continuarea

Placinte cu cartofi

Postat de: babi5 in Mancaruri de post

Prima data punem faina intr-un castron , facem  o adincitura, punem lingura de zahar si sarea (1 lingurita). Punem si cubul de drojdie si un pahar cu  apa calduta si facem o maia...Citeste continuarea

Pasta de fasole pastai cu morcov si...

Postat de: gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri

Fasolea pastai se scurge de zeama si se paseaza cu blenderul.Se poate lasa la scurs dupa ce am pasat fasolea. Morcovul se curata de coaja,se da pe razatoarea mare si se amesteca cu usturoiul...Citeste continuarea

Placinta cu spanac si branza

Postat de: Criss in Dulciuri

Drojdia se freaca cu zaharul pana se lichefiaza. Se adauga 1 lingurita apa calda si se lasa sa creasca.  Separam albusul de galbenus de la un ou ( galbenusul se foloseste pentru uns deasupra...Citeste continuarea

Placinta cu carne

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

drojdia se lichefiaza amestecand-o cu sarea si zaharul. Adaugam laptele caldut,faina proaspat cernuta si framantam aluatul. La final adaugam 1-2 linguri de ulei, sa nu se mai lipeasca...Citeste continuarea

Pizza din aluat negru cu branzeturi...

Postat de: Valclaudia in Pizza

Punem intr-un bol drojdia, sarea si zaharul. Adaugam apa calduta, faina de in, semintele de in si uleiul. Amestecam, apoi adaugam faina proaspat cernuta. Trebuie sa obtinem un aluat...Citeste continuarea

Placinta cu dovleac si nuci

Postat de: privatelaura in Dulciuri

Am pus ingredientele pt aluat in cuva masinii de paine, doar cat sa le framante, apoi am transferat aluatul intr-un castron si am pus intr-un loc caldut sa creasca. Am acoperit castronul cu un...Citeste continuarea

Panna cotta cu jeleu de mango

Postat de: privatelaura in Retete diabetici

Gelatina o punem la hidratat in cateva linguri de apa.   Alegem fructe bine coapte, moi; le curatam, le taiem felii si le punem intr-un vas. Daca doriti, puteti adauga indulcitor, desi...Citeste continuarea

Prajitura cu foi si gem de capsune...

Postat de: rhapsody in Mancaruri de post

1. Preincalzesti cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Amesteci zaharul cu apa calda pana cand se dizolva in mare parte. Adaugi uleiul si amesteca bine. 3. Pui 400 g faina intr-un bol, adaugi...Citeste continuarea

Prajitura Rudy

Postat de: claudiaO in Prajituri

Mai intai pregatim aluatul: faina, zaharul, cacaoa, praful de copt si esenta de vanilie le amestecam pe toate intrun castron; adaugam untul moale,galbenusurile si framantam cu putina apa...Citeste continuarea

Prajitura cu mere, caramel si afine...

Postat de: simona72 in Prajituri

Pentru inceput ne ocupam de mere si caramel: se spala merele, se sterg cu prosop de bucatarie. Daca vreti puteti sa le curatati de coaja, eu le-am preferat cu tot cu coaja si am indepartat doar...Citeste continuarea

Pui cu smantana

Postat de: Bunica in Pui

Pieptul de pui se spala si se pune la fiert,spumuindu-se cand e cazul. Dupa ce a fiert pieptul de pui se lasa sa se raceasca,se scoate de pe os si se taie in cuburi . Intr-o cratita se pune...Citeste continuarea

Pachetele cu carne de porc (Reteta...

Postat de: Papalapap in Porc

Taie carnea în bucățele de dimensiuni medii (1) (dacă ai cumpărat cotlete, îndepărtează mai întâi carnea de pe os). Împachetează apoi fiecare bucată...Citeste continuarea

Prajitura cu branza dulce

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Aluatul: Intr-un bol se pune faina amestecata cu praful de copt, untul taiat cubulete, zaharul si zaharul vanilat si oul. Se amesteca intai cu varful degetelor apoi se framanta pana obtinem un...Citeste continuarea

Prajitura cu mure si bezea

Postat de: Constelatialeu in Prajituri

Albusurile cu un praf de sare le batem spuma tare.Galbenusurile cu zaharul si margarina le mixam bine pana se topeste zaharul,apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt si omogenizam.La final...Citeste continuarea

Prajitura cu foi

Postat de: robert_badica in Prajituri

Aluatul: Toate ingredientele se amesteca bine,pana ce devine un aluat destul de tare,care se imparte in trei bucati egale.Fiecare bucata se intinde intr-o foaie nici prea groasa nici prea...Citeste continuarea

Pasta de fasole cu naut si ardei copt

Postat de: deyutzky in Mancaruri de post

Fasolea o punem in apa pentru 3-4 ore sau cu o seara inainte, dupa care o fierbem schimband apa de 3-4 ori. Se scurge nautul din conserva, la fel si fasolea o scurgem bine de apa. Punem fasolea...Citeste continuarea

Prajitura Cartof

Postat de: Toamna07 in Dulciuri

Intr-o craticioara,punem laptele,cacaua,zaharul si ciocolata cubulete.Lasam sa dea un clocot pana cand zaharul s-a topit si restul ingredientelor s-au asezat. Cand s-a racorit, adaugam esenta de...Citeste continuarea

Panna cotta cu mazare si fistic...

Postat de: Angelica in Aperitive / Garnituri

Panna cotta: 1.Punem intr-o cratita bautura din soia,busuiocul si le lasam pentru 10-15 de minute la foc mic la infuzat.Adaugam sare,piper si amestecam usor din cand in cand. 2.Punem...Citeste continuarea

Placinta cu dovleac

Postat de: papabundetot in Dulciuri

Am pregatit prima data dovleacul,spalat,curatat,si apoi maruntit cu ajutorul robotului meu drag care mereu imi vine in ajutor cand am treburi grele cum ar fi fost sa dau un intreg dovleac pe...Citeste continuarea

Prajitura dietetica Dukan

Postat de: andreea91 in Prajituri

Batem  ouale spuma  dupa  care incorporam branza de vaci si batem totu pana se omogenizeaza. Incorporam esenta ,  indulcitorul lichid si  tarata  de  ovaz si...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de lamaie a la...

Postat de: Corina33 in Prajituri

Preincalzim cuptorul la 180 de grade. Ptr blat: se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma, se adauga pe rand zaharul, cate o lingura, apoi zaharul vanilat si se mixeaza...Citeste continuarea

Piftele cu sos Dijonnaise si pasta...

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

Amestecam carnea tocata cu sosul,ouale intregi,cascavalul ras,pasta de jumeri(jumeri date prin masina de tocat) si restul ingredientelor.In palma umeda luam cate o lingura din compozitie si o...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de ciocolata si...

Postat de: Valclaudia in Prajituri

Preincalzim cuptorul la 180 grade. Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu un praf de sare. Galbenusurile le mixam cu zaharul si pudra de cacao pana isi dubleaza...Citeste continuarea

Pizza de casa

Postat de: roxana_simona in Pizza

Drojdia se amesteca cu 3 linguri de apa,cu zaharul si 1 lingura de faina. Intr-un castron punem faina,in mijloc se pune maiaua de drojdie si se lasa acoperit 10 minute. Se adauga...Citeste continuarea

Placinta cu mure

Postat de: roxana_simona in Dulciuri

Se mixeaxa untul cu zaharul tos si zaharul vanilat pana devine spumos. Se adauga pe rand ouale,sarea,coaja de lamaie rasa,faina amestecata cu praful de copt si laptele. Se framanta...Citeste continuarea

Pui cu Praz si Conopida (Reteta Video)

Postat de: Ina75 in Pui

Taiem morcovul in cubulete mici. Tocam marunt usturoiul. Taiem ardeiul in fasii subtiri. Taiem rosiile in cubulete. Taiem prazul in rondele. Tocam marunt menta si patrunjelul. Pregatim...Citeste continuarea

Placinta cu mere de post (2)

Postat de: Constelatialeu in Prajituri

Umplutura : Curatam merele de coaja,le radem pe razatoarea mare,le stoarcem de zeama si le punem la calit cu 4 linguri de zahar si 2 lingurite de scortisora.Le calim pana scad cam la...Citeste continuarea

Piept de rata cu portocala si miere...

Postat de: Papalapap in Rata

Ia portocala și, cu un curățător de legume, taie câteva fâșii din coajă (1) . Dacă prinzi și partea albă din interior, încearcă s-o îndepărtezi, fiindcă e...Citeste continuarea

Paste cu mozzarella si smantana

Postat de: pity19 in Paste

Dam pastele la fiert in apa cu sare ; Taiem crenvustii si sunca felii ; Mozzarella o rupem bucati mici ; Cand pastele au fiert , scurgem de apa ;  Clatim in jet de apa rece ;...Citeste continuarea

Pizza picanta

Postat de: pity19 in Pizza

Intindem aluatul ; Taiem felii de parizer si carnat ; Clatim ardeiul si il tocam marunt ; Ciupercile le scurgem de zeama ; Presaram pe blatul de pizza chilli ; Asezam felii de...Citeste continuarea

Pizza cu parizer

Postat de: pity19 in Pizza

Intindem aluatul in forma dorita ; Ungem blatul cu ketchup sau sos de rosii ; Adaugam rosia taiata felii , parizer , feliute de castravete ;  Deasupra dam pe razatoare cascaval ;...Citeste continuarea

Prajitura cu visine si caise

Postat de: pity19 in Dulciuri

Separam galbenusurile de albusuri ; Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare ; Galbenusurile le frecam cu zaharul si zaharul vanilat ; Turnam galbenusurile peste spuma de...Citeste continuarea

Prajitura "Capriciul Doamnei"

Postat de: PatriciaVancea in Dulciuri

Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se...Citeste continuarea

Prajitura cu gris si ananas

Postat de: timea in Prajituri

Ungem bine tava (eu am folosit una patrata de aprox 24 cm) cu unt si tapetam fundul tavii cu 1 lingura de gris si un plic de zahar vanilat. Asezam apoi bucatile de ananas scurse de suc (le...Citeste continuarea

Pita, paine libaneza

Postat de: comanligia in Piine

Intr-un bol se amesteca faina,sarea,zaharul si drojdia uscata. Apa se amesteca cu uleiul de masline care se toarna peste ingredientele uscate. Se framanta cu mainile pana devine o compozitie...Citeste continuarea

Prajitura cu struguri

Postat de: merisor67 in Prajituri

Mi-am adus aminte ca aveam in carnetelul de demult, niste retete in care opaream bezeaua cu diverse siropuri si am zis sa incerc cu sirop de zahar ars. Foarte bun a iesit blatul cu acest sirop...Citeste continuarea

Prajitura Piernik

Postat de: andaoana in Prajituri

Untul la temperatura camerei il frecam cu zaharul si cand avem o crema pufoasa si nu se mai simte zaharul adaugam mierea si galbenusurile  amestecand dupa fiecare . Adaugam faina si praful de...Citeste continuarea

Prajitura cu suc de rosii (de post)

Postat de: andresita in Prajituri

Amestecati toate ingredientele pentru foi pana obtineti un aluat consistent, numai bun de intins. Cantitatea de faina am aproximat-o, caci depinde foarte mult de sucul de rosii folosit. Acum ar...Citeste continuarea

Pastitsada- Pui cu paste

Postat de: andaoana in Pui

Carnea de pui , se poate folosi orice parte doriti, o curatam , o spalam in apa rece , o uscam si o punem la prajit in uleiul de masline incins pana cand se rumeneste bine pe toate partile ....Citeste continuarea

Placinta cu merisoare

Postat de: mirciss25 in Dulciuri

Aveti nevoie de o tava pentru placinta cu fund detasabil, sau tava pentru blat de tort cu fund detasabil. Preparare In robotul de bucatarie puneti faina, migdalele, zaharul si amestecati pt 2...Citeste continuarea

Placinte din aluat dospit cu branza

Postat de: simona72 in Dulciuri

Asa cum v-am obisnuit, aluatul l-am facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in masina in ordinea scrisa mai sus la ingrediente. Am lasat aluatul sa creasca 30 minute la loc...Citeste continuarea

Placinta cu ( ludaie) dovleac

Postat de: babi5 in Dulciuri

Faina se pune cernuta intr- un castron se  face o adincitura se pune sarea, otetul si uleiul si apa cit cuprinde( depinde de calitatea fainii) si facem un aluat  elastic. Il impartim...Citeste continuarea

Prajitura cu mere

Postat de: momo121 in Dulciuri

Umplutura: Curatam merele de coaja si le dam pe razatoare. Intr-un ibric, punem merele rase, zaharul si scortisoara si lasam pe foc amestecand din cand in cand pana scade toata zeama de...Citeste continuarea

Piept de pui umplut cu spanac

Postat de: katty in Pui

 Spalam pieptul de pui,il tamponam cu un servet absorbant ,apoi ,cu ajutorul unui cutit cu varf ascutit taiem pe o parte in lungime fiecare piept ,formand un buzunar.Presaram sare si piper pe...Citeste continuarea

Pappardelle cu ficatei de pui

Postat de: katty in Paste

Incepem cu prepararea pappardellelor.Pentru acestea avem nevoie de 2 oua ,200 gr faina si sare .Amestecam bine ingredientele,apoi le trecem prin masina de paste (daca avem ,daca nu folosim...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

ULTIMELE COMENTARII

bojo

I'm from Canberra, and a colleague recently told me about <a href="https://galacticwins-online.com">Galactic Wins</a>. I decided to try blackjack and was pleasantly surprised by how realistic the game was. The interface is easy to understand, the online atmosphere is exciting, and the limits allow you to choose a comfortable option. I especially liked that you can play at home and still feel the thrill of a real casino. Now it's my favorite online entertainment for the evenings.

Cozonac cu nuca si cacao

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]