Pachetele cu carne

de DanaModog in Aperitive / Garnituri, 19 Dec 2014 | 4514 vizualizari

 

Un aperitiv bun cand ai musafiri.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj frantuzesc
  • 500 g carne tocata de porc
  • 1 oua fierte
  • 2 carnaciori suptiri
  • 1 ceapa verde
  • Patrunjel (frunze)
  • Sare
  • Piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu carne:

Se amesteca carnea cu carnaciorul taiat rondele micute cu ceapa, patrunjelul sarea si piperul. Foietajul se taie patratele, se imparte carnea si se pune in fiecare un sfert de ou, se impacheteaza si se ung cu ulei.

Se dau la cuptor si ai un aperitiv grozav.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]