Prajitura Adelina

de adelin_a in Dulciuri, 20 Dec 2014 | 4925 vizualizari

 

o prajitura usoara ..special pentru invitati ..surpriza!!

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foi pandispan
  • 250 gr de margarina rama
  • 700 ml de lapte
  • 3 lingurite cacao
  • un plic de zahar vanilat
  • 250 de zahar
  • ciocolata de menaj pentru decor
  • rom
  • 80 g de faina
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Adelina:

Se prepara crema din lapte, faina si cacao. Se pune pe foc si se amesteca incontinuu pana se ingroasa. Se lasa la racit. Intre timp margarina se amesteca cu zaharul pana devine..pufoasa. Duca ce s-a racit crema se pun cateva picaturi de rom, si se pune peste foi. Se lasa la racit .

Se decoreaza cu ciocolata menaj.

 

TIPS-URI

1

eu am mai pus si nuci maruntite bine!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Adelina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Laura