Acadele aperitiv

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2010 | 6526 vizualizari

 

sant foarte bune si aspectoase

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa porc
  • 2-3 vinete potrivite
  • 2 cartofi
  • 1 caciulie usturoi
  • 2 felii paine inmuita in lapte
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat
  • 2 oua
  • ulei pt prajit
  • sticksuri subtiri

 

Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Acadele aperitiv:

Se toaca pulpa bine  sa fie carnea macina ta mai marunt

Vinetele se cresteaza 4 -6 si se inabusesc putin(asa cu coaja cu tot) dupa care se lasa la recit apoi se toaca si ele

Cartofi se rad prin razuitoare sau se toaca

paine se inmoaie in putin lapte

Cand toate sant pregatite se amesteca bine carnea tocata cu vinetele tocate,usturoiul pisat bine ,patrunjel verde tocat si el,paine  si ouale si se ameteca bine se condimenteaza ,dupa care se fac piftelute mici si se prajesc in ulei fierbinte

se ia cate o pifteluta si se infige in ea cate un stiks ,daca stau mult se lasa la capete,asa ca nu le pregatiti cu mult timp inainte fiindca se inmoaie de la stiks

Se aseaza in pahar si se pun ca aperitiv pe masa

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Acadele aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete prajite