Amur alb pane

de izulika in Peste, 27 Oct 2010 | 9665 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati amur alb
  • 100 g malai
  • 2 oua
  • delicat
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Amur alb pane:

Pestele se spala cu apa rece apoi se sterge cu un servetel de apa si se sareaza. Ouale se amesteca cu un vf cutit piper si 1 lingurita delicat. Intr-o tigaie se pune ulei la incins, apoi se ia fiecare bucata de peste se da prin malai, ou,malai si se pune la prajit la foc mic, se rumeneste pe ambele parti si se scoate pe hartie absorbanta. Se serveste cu mujdei de usturoi, lamaie si mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Amur alb pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Corinuta 1

27.10.2010, 13:04

ce faina-i farfuriaaaaaaaaa

izulika 1

27.10.2010, 13:25

da, in forma de peste si mie imi place mult

elena1988 1

19.01.2011, 10:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spuma de peste afumat