Andive_barcute

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 4 Feb 2016 | 4028 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foite andive
  • 6-8 albusuri oua fierte
  • patrunjel
  • crema philadelphia
  • sare
  • piper
  • lamaie
  • ton bucati in suc propriu
  • capere
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Andive_barcute:

Intr-un vas punem tonul, sare, piper, patrunjel tocat, 3-4 linguri crema philadelphia, albusurile tocate marunt si cateva capere si zeama de lamaie, apoi omogenizam pana obtinem o crema.

Selectam foitele de andive, sa aiba approx aceeasi marime, le spalam, apoi le umplem pe jumatate cu crema obtinuta.

Ornam cu capere.

Este un produs usor si gustos !

Daca ti-a placut reteta noastra "Andive_barcute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]