Anghinare cu jamon iberico

de vik in Aperitive / Garnituri, 29 Iun 2010 | 5892 vizualizari

 

un aperitiv delicios pentru iubitorii de anghinare

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati de anghinare
  • 2 linguri ulei de masline
  • 50 gr. jamon iberic ( sau prosciuto di parma)
  • 4 dinti de usturoi in coaja
  • 2 linguri sos de soia
  • sare dupa gust
  • optional lamaie pentru servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Anghinare cu jamon iberico:

se curata anginarea, se taie felii,se taie jamonul in fasii subtiri.

Intr-o tigaie incinsa se adauga uleiul de masline, anghinarea , jamonul si dintii de usturoi.

Se prajesc la foc mare pana cand anghinarea se inmoaie,se adauga sarea si dupa ce se trage de pe foc, se adauga soia.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Anghinare cu jamon iberico" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

camic 1

16.07.2010, 15:15

Am degustat anghinarea si jambonul in Spania.....am devenit fan anghinare....iar jambonul il prefer semicrud.

Super reteta, pacat ca aici, acasa, nu o pot pune in practica....dar poate dau o comanda la prieteni .

epurasha2bb 1

16.07.2010, 16:41

ce mi-ar placea sa gust!

adry88 1

18.05.2011, 21:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]