Anghinare umplute

de loredanaaa in Mancaruri de legume, 7 Feb 2013 | 5020 vizualizari

 

Anghinarea
Eu am cunoscut aceasta planta in italia. Imi parea ea ciudata pana am gustat-o dar...e buna. Este o planta foarte sanatoasa face bine la ficat.
Se poate face in mai multe feluri: cel mai simplu , se fierbe si se face ca o salata , cu putina sare, ulei, usturoi, patrunjel. Eu o ador , prajita bine , cu usturoi, patrunjel.
Oricum o faceti, merita s-o incercati

 

INGREDIENTE

  • 3 anghinare
  • 3 catei de usturoi
  • o legatura de patrunjel
  • sare
  • 1 lingura de ulei
  • parmezan ras
  • rosii
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Anghinare umplute:

Curatam anghinarea.

Taiem cozile, care sunt lungi.

Luam din frunzele fibroase, pana raman doar cateva,cele moi.

 Tulpinele se curata si se taie mărunt.

Se taie marunt usturoiul si patrunjelul ,se amesteca adaugand sare dupa gust.

Apoi se umplu anghinarele.

Deasupra se pune parmezan ras.

Se pun intr-o cratita cu un pic de apa si o lingura de ulei.Eu am pus si rosii taiate pe langa.

Se da la foc mic adaugand apa cand scade.

Cand sant coapte se iau de pe foc.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Anghinare umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]