Aperitiv bruschete cu pate de ansoa

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2019 | 4114 vizualizari

 

Nu, nu este fiță. Este atat de simpla, dar atat de gustoasa. Eu am pregatit cateva bruschete pentru masa de Anul Nou. Poze multe nu sunt, pentru ca este foarte simplu de pregatit. Si cand pregatesti, e mai greu sa faci o sumedenie de poze. Dar sper sa ma credeti pe cuvant! ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de ansoa in ulei de masline
  • 4 felii de paine toast
  • 1 lingura de unt
  • patrunjel proaspat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv bruschete cu pate de ansoa:

Pestele de scurge de ulei. Uleiul se pune intr-o ceasca separat pentru ca va fi folosit.

Se toaca marunt pestele si se pune in mojar. Se paseaza bine. Cand este aproape o pasta, se pune untul moale. Se omogenizeaza pana devine o pasta. Se adauga patrunjel proaspat.

Intr-o tigaie se pune uleiul de la conserva la incins, iar in acesta se perpelesc putin feliile de paine cat sa devina rumene. Pe aceste felii se asaza pasta de ansoa. Se presara patrunjel proaspat. 

TIPS-URI

1

Poate fi folosita putina lamaie; eu nu am folosit.

2

nu am mai adaugat sare, pestele fiind sarat suficient cat sai dea gust final prepapratului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bruschete cu pate de ansoa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosele cu cascaval