Aperitiv bulete de cartofi

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2020 | 5224 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 2 oua
  • 150 g cascaval
  • 5 linguri de faina
  • 1 plic praf de copt
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv bulete de cartofi:

Cartofii se spala bine si se fierb in coaja in apa cu sare.

Se trec prin apa rece si se curata de coaja.

Se rad prin razatoarea mare intr-un castron.

Se amesteca cu ouale, cascavalul ras si faina amestecata cu praful de copt.

Se condimenteaza cu sare, piper si cu condimente care va plac.

Se omogenizeaza bine compozitia.

Cu mana uda se fac bilute cam cat o nuca si se pun pe folie sa nu se lipeasca.

SE prajesc in baie de ulei pana se rumenesc dupa dorinta.

Se scot pe servetele absorbante.

SE servesc calde sau reci.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bulete de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

ieri la 11:04

Rulouri pufoase cu unt si scortisoara - Dulci si gustoase

pe 16.01 la 15:52

Tort sarlota de vanilie cu piscoturi si fructe - Desert usor si racoritor

pe 16.01 la 10:49

Salată orientală cu maioneză – Rețeta imbunătățită și delicioasă pentru toate gusturile

pe 16.01 la 08:46

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Waffe sarate (cu cascaval si branza de burduf)