Aperitiv cabanosi-pereche in foitaj

de Razvan Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2018 | 4368 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foitaj congelat (450 g)
  • 8 cabanosi (circa 350 g)
  • 1 ou + 1 lingura lapte pentru uns
  • 1 lingura seminte de susan
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cabanosi-pereche in foitaj:

Se decongeleaza aluatul de foitaj si se desface. Se taie in patru.

Se pun cate doi cabanosi pe fiecare foaie, pe cate doua laturi paralele. Se aduc cabanosii catre centrul foii, rulati in aceasta. Fiecare astfel de rulou se taie in patru si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.

Se unge foitajul cu ou amestecat cu lapte si se presara seminte de susan peste el.

Se introduce tava la cuptorul preincalzit pana cand foitajul este gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cabanosi-pereche in foitaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua in chifle