Aperitiv Cosulete cu ciuperci

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 23 Noi 2013 | 18916 vizualizari

 

O incantare pentru un mic dejun :) fiindca suntem o familie numeroasa am facut o tava de 6 persoane :)

 

INGREDIENTE

  • 2 aluat foietaj
  • 250 gr ciuperci
  • 200 gr Kaizer afumat
  • 6 oua
  • 1 rosie
  • ceapa caramelizata
  • coriandru sau patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv Cosulete cu ciuperci:

Se incinge cuptorul.

Se unge tava cu ulei (eu am folosit una de briose).

Apoi se toaca nu prea marunt ciupercile si se pun la calit, se adauga peste ciuperci si Kaizerul si se calesc cateva minute.

Din aluat se fac niste cercuri si se pune cu lingura din kaizer si ciupercile calite, peste se pune cate o felie de rosie taiata rondele.

Peste rosie se pune cate un ou crud (atentie sa nu se sparga galbenusul).

Se presara peste ou coriandru sau patrunjel tocat,ceapa caramelizata si putina sare si piper.

Se da tava la cuptor pentru rumenire,si se pot servi cu salata de orice fel.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv Cosulete cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Ligia Bxl 1

26.11.2013, 17:28

Alexandra multumesc

mihaelar63 1

27.11.2013, 01:45

Ce frumusele cosulete Mai incape la masa si cate un musafir ratacit ., nu-i asa ? daca tot ai facut atatea

Ligia Bxl 1

27.11.2013, 09:27

asa e Mihaela cu mare drag incape toata lumea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua coapte in chifle