Aperitiv cu bacon si branza de capra

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2015 | 3463 vizualizari

 

Aperitiv: Gustari calde sau reci care sunt servite initial la masa. Acestea au si rolul de a induce pofta de mancare :))

 

INGREDIENTE

  • 1 rulou de foietaj
  • 8 felii subtiri de bacon afumat
  • 160 g brânză de capră
  • 1 galbenus de ou
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu bacon si branza de capra:

Se-mparte aluatul foietaj în 8 fasii.

Se taie branza de capră în 8 bucați.

Impachetam fiecare bucata de branza de capră într-o felie de bacon.

Puneti-le intr-o tigaie si le reveniti 2-3 minute pe fiecare parte. Condimentati.

Eu le-am fixat cu cate o jumatate de scobitoare dar nu este nevoie.

Dispuneti bucatile de branza în centrul fiecarei fasii de aluat. Închideți bine si ungeti cu ou.

Le dam la cuptor 10-12 minute, pana cand sunt frumos rumenite.

Serviti-le calde cu o salată verde - o salata de varza pentru mine ....

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu bacon si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu bacon si cascaval