Aperitiv cu dovlecei, carnat si branza

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 5 Noi 2017 | 4939 vizualizari

 

O reteta de chec sarat pe care am adaptat-o intr-o forma de gratin (20/25 cm) pentru a obtine un aperitiv taiat in portii ca o prajitura.
Incercati, o reteta sanatoasa gatita la cuptor care va place si copiilor, o buna ocazie sa le faceti sa manance legume.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/08/aperitiv-cu-dovlecei-carnat-si-branza.html

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 dovlecei mici
  • 12 cl de lapte caldut
  • 1/2 pachet de praf de copt
  • 10 cl ulei de masline
  • 60 g de branza feta
  • 80 g de carnat chorizo
  • 2 mani de cascaval ras
  • 1/4 ardei rosu
  • 175 g de faina
  • sare, piper
  • cimbru uscat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu dovlecei, carnat si branza:

Incalziti cuptorul la 180°C. Intr-un castron sau in bolul robotului, amestecati faina cu praful de copt si adaugati treptat ouale.

Amestecati bine si adaugati treptat laptele si uleiul.

Spalati si taiati dovleceii in cuburi.

Adaugati-i in compozitia precedenta, puneti cascavalul ras, ardeiul taiat bucatele, carnatul taiat marunt.

Amestecati puneti cimbru uscat, sare si piper.

Turnati in forma unsa si coaceti timp de 35-40 minutes.

Lasati sa se raceasca inainte de a taia in portii si de a servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu dovlecei, carnat si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu cascaval si chimen