Aperitiv cu ton si cartofi

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 10 Mai 2018 | 3441 vizualizari

 

Este un deliciu...noua ne-a placut tare mult.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr cartofi
  • 200 gr ton
  • 2 oua
  • 100 gr masline verzi
  • 60 gr pesmet
  • ulei de masline
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu ton si cartofi:

Cartofii se curata de coaja, se taie cuburi si se pun la fiert in apa sarata. 

Cand cartofii sunt fierti, se scurg bine de apa, se pun intr-un bol si se zdrobesc (ca pentru piure).

In acelasi bol se pun tonul scurs bine de uleiul din conserva si maruntit, maslinele verzi (fara samburi) si putin ulei de masline. Amestecam ingredientele.

Adaugam apoi ouale si pesmetul.

Se sareaza dupa gust si se amesteca foarte bine toate ingredientele.

Ungem o tava pentru cuptor cu putin ulei. Asezam compozitia si nivelam usor cu ajutorul unei furculite.

Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 180 grade C, pentru aproximativ 30 minute.

Se lasa sa se racoreasca putin inainte de a fi servit. 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu ton si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gratin cu cartofi si sparanghel