Aperitiv de sezon

de savarinu in Aperitive / Garnituri, 20 Iul 2010 | 6560 vizualizari

 

Rapid si gustos

 

INGREDIENTE

  • carne de pui , 1 kilogram
  • vinete , 2 bucati
  • dovlecel , 1
  • ardei gras 4 bucati
  • rosii , 2 bucati
  • usturoi
  • fasole verde , jumatate de kilogram
  • morcovi , 2 bucati
  • busuioc
  • patrinjel
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv de sezon:

Carnea de pui se taie bucati cat mai mici si se prajeste foarte bine in putin ulei  .

Dovleceii si vinetele se taie felii mai groase si se prajesc pe gratar sau pe o tigaie antiaderenta , fara ulei .

Ardeii sunt preparati dupa reteta de ardei copti .

Fasolea verde se fierbe jumatate de ora impreuna cu morcovii . Cand totul e fiert se baga la mixer pana devine o pasta fina . Se adauga putin busuioc , sare si putin usturoi.

Cand e totul preparat se aseaza pe o farfurie mare in asa fel ca fiecare preparat sa isi pastreze savoarea si gustul.

 

TIPS-URI

1

peste ardeii copti se pune de catre fiecare cate putin Vinaigre de Cidre sau de Xeres

2

sarea se pune in cantitati cat mai mici pentru  a nu altera gustul original al fiecarui preparat in parte

3

e perfect daca se foloseste busuioc verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv de sezon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

nadina73 1

21.07.2010, 01:35

Bunica 1

23.07.2010, 12:42

Un aperitiv simplu , dar care se prepara si foarte repede. foarte bun pe timp de vara

Constelatialeu 1

31.03.2017, 18:17

Aoleu Sfintia ta....unde-i parizeru...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de dovlecei