Aperitiv drob de pui

de camelia75 in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2013 | 97608 vizualizari

 

Pentru ca la noi in familie nu este nici un fan al carnii de miel, am ales varianta drobului de pui. Cei mici ai mei nu iubesc ficatul de orice fel ar fi el, insa in drob l-au acceptat!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ficat de pui
  • 300 gr carne de pui (pulpe dezosate sau piept de pui)
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 6 oua fierte
  • 7 oua crude
  • sare
  • piper
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv drob de pui:

1.Spalati ficatul si carnea de pui, apoi le puneti la fiert in oale separate. Dupa ce s-au fiert le scurgeti de apa si le tocati marunt.

2.Puneti ouale la fiert timp de 7 minute.

3.Cat timp fierbe ficatul si carnea spalati si tocati ceapa, usturoiul, patrunjelul si mararul. Puneti totul intr-un vas incapator si adaugati ouale batute, sarea si piperul.

4.Intr-o tava de cozonac tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin ulei asezati un strat din compozitie, apoi ouale fierte si acoperiti cu restul de compozitie.

5.Dati la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 60 minute sau pana cand este rumenit frumos deasupra.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv drob de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

ieri la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

ieri la 10:27

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

pe 08.10 la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]