Aperitiv drob de pui in bacon

de Miha in Aperitive / Garnituri, 2 Noi 2010 | 48903 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4 catei usturoi
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • sare si piper
  • patrunjel verde
  • 100 g bacon feliat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv drob de pui in bacon:

Pieptul de pui se toaca marunt, apoi se amesteca impreuna cu morcovul tocat marunt, usturoiul pisat, oul, patrunjelul verde tocat, sare si piper dupa gust. Sarea se pune mai putina decat de obicei, pentru ca baconul e destul de sarat.

Din feliile de bacon se face o impletitura patrata. Se pune compozitia de carne pe mijloc, modeland-o si dandu-i o forma usor alungita. Se inveleste cu "paturica" de bacon, apoi se transfera intr-un vas termorezistent sau intr-o forma de chec/cozonac.

Se da la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste.

Se serveste cald, cu garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv drob de pui in bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (53)

onuta 1

07.11.2010, 21:38

ce bunatate miha

Bya Ralu 1

23.12.2013, 11:24

super

kata 1

09.12.2015, 15:10

Pieptul de pui si morcovul se fierb inainte sau se baga crud la cuptor? Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua de gasca umplute