Aperitiv melcisori cu branza si ceapa verde

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2020 | 3068 vizualizari

 

     Sunt la capitolul ,,Sa folsim ce avem pe acasa".  De data aceasta am poftit la foietaje. Una dintre foi a fost umpluta cu dulceata de caise amestecata cu cacao. Cealalta foaie s-a dorit sa fie aperitiv sarat cu branza.

 

INGREDIENTE

  • o foaie foietaj 25 cm/30 cm
  • 200 gr branza framantata oaie
  • 2 cepe verzi
  • 1 ou
  • 1 lingura seminte negrilica [chimen negru ]
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv melcisori cu branza si ceapa verde:

  1.  Aluatul de foietaj se lasa la decongelat in frigider .
  2. Sa nu se deformeze se lucreaza cu el rece .
  3. Se taie foaia in opt parti egale .Este de folos daca aveti o rola speciala de taiat aluaturi .
  4. Pe o parte a fiecarui dreptunghi  se presara branza de oaie si rondele de ceapa verde .
  5. Se ruleaza  aluatul umplut si se da forma de melc.
  6. Fiecare melc se unge  cu ou batut spuma - cu ajutorul unei pensule de silicon .
  7. Presarati pe deasupra melcisorilor , seminte de negrilica .
  8. Se da tava la cuptor  timp de 4o minute . Eu am folosit programul special al cuptorului ,pentru foietaje .
  9.      Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Aluatul de foietaj se lasa la decongelat in frigider .

2

Sa nu se deformeze se lucreaza cu el rece .

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv melcisori cu branza si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulet crocant de cascaval cu buline colorate