Aperitiv "Morisca" cu salam si cascaval

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 26 Oct 2014 | 4639 vizualizari

 

Am vazut poza pe internet si am zis de ce sa nu incerc si eu si chiar am fost multumita de rezultat :))

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 5 felii de salam
  • 200 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv "Morisca" cu salam si cascaval:

Se taie aluatul in patratele si apoi colturile patratului ca in poza. Se pune in mijloc o feliuta de salam peste care se aseaza un patratel de cascaval. Se ia cate un colt si se duce catre mijloc, la fel se procedeaza si cu celelalte 3. Se aseaza in tava si apoi se introduc in cuptorul incins. Se lasa pana se coc uniform.

Se servesc calde sau reci alaturi de un pahar de bere :))

TIPS-URI

1

Umplutura poate fi cu ceea ce doriti (ciuperci, carne tocata, etc)

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv "Morisca" cu salam si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Figurine din foietaj cu cascaval