Aperitiv "Morisca" cu salam si cascaval

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 26 Oct 2014 | 4906 vizualizari

 

Am vazut poza pe internet si am zis de ce sa nu incerc si eu si chiar am fost multumita de rezultat :))

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 5 felii de salam
  • 200 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv "Morisca" cu salam si cascaval:

Se taie aluatul in patratele si apoi colturile patratului ca in poza. Se pune in mijloc o feliuta de salam peste care se aseaza un patratel de cascaval. Se ia cate un colt si se duce catre mijloc, la fel se procedeaza si cu celelalte 3. Se aseaza in tava si apoi se introduc in cuptorul incins. Se lasa pana se coc uniform.

Se servesc calde sau reci alaturi de un pahar de bere :))

TIPS-URI

1

Umplutura poate fi cu ceea ce doriti (ciuperci, carne tocata, etc)

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv "Morisca" cu salam si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Figurine din foietaj cu cascaval