Aperitiv mucenici din foietaj

de Steffy in Aperitive / Garnituri, 8 Mar 2013 | 6603 vizualizari

 

Pentru ca este 8 martie si nu am vrut sa stau foarte mult in bucatarie, m-am decis sa fac mucenici "altfel''. Nu am folosit miere si nuca, ci mac si susan. Doar forma mucenicilor am pastrat-o.

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj 1 kg
  • 1 ou
  • susan si mac
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv mucenici din foietaj:

Am scos aluatul din congelator cu cateva ore mai devreme.

L-am intins si l-am portionat fisii. Am facut diferite 8-uri asa cum sunt mucenicii, i-am asezat pe tava tapetata cu hartie de copt. I-am uns cu ou si apoi am presarat mac pe unii si susan pe altii. La final am facut si cateva fundite.

Am introdus la cuptorul incins circa 10 minute fiecare tava.

Se servesc reci cu un pahar de bere.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv mucenici din foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu branza