Aperitiv omleta cu legume si ton

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2017 | 3773 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata mica
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel
  • 1/2 ceapa
  • 1 cutie mix porumb si fasole rosie
  • 160 gr ton
  • 8 oua
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv omleta cu legume si ton:

Legumele le spalam, le curatam si le taiem in cuburi, aproximativ de aceeasi marime.

Punem putin ulei intr-o tigaie si, cand uleiul este incins, punem legumele. Presaram sare si le lasam la calit la foc potrivit, amestecand mereu. 

Cand legumele sunt gata, inchidem focul si dam tigaia deoparte.

Intr-un bol, punem porumbul cu fasole rosie si tonul maruntit (eu am folosit ton la cutie, in ulei de masline).

In acelasi bol, adaugam legumele calite si amestecam totul.

Separat batem spuma ouale cu un varf de sare.

Adaugam si ouale in bolul cu legume si amestecam. Potrivim de sare si piper.

Ungem cu ulei  o tava dreptunghiulara si turnam compozitia de oua si legume.

Dam tava la cuptorul incins in prealabil, la 180 grade C, pentru 30 minute.

Dupa plac, se poate presara parmezan ras.

Cand omleta este coapta, o lasam cinci minute in tava, dupa care o taiem dupa plac si servim cu o salata de rosii.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv omleta cu legume si ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri in bacon, din cartofi, sunca si branzeturi