Aperitiv oua umplute - reteta cea mai simpla

de LopFras in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2010 | 30508 vizualizari

 

Tot la aperitiv pentru orice ocazie festiva, va recomand, cand nu aveti timp de lucruri elaborate, oua umplute. Sunt extrem usor de facut, nu dureaza decat vreo jumatate de ora (cu tot cu fierberea lor).

 

INGREDIENTE

  •  5 oua mari care se fierb aproximatix 20 minute
  • 150 gr pate de porc
  • 50 gr unt
  •  o lingura mare de mustar si una de maioneza
  • cateva fire de marar proaspat
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua umplute - reteta cea mai simpla:

Dupa fierberea oualelor se taie in jumatate cu un cutit cu lamela lata, si se scot galbenusurile. Acestea se paseaza cu furculita si se amesteca cu pateul, untul, mustarul, maioneza si condimentele. Se umplu jumatatile de ou, si se orneaza dupa plac cu gogosari la otet, masline, castraveti murati, etc. Eu n-am avut timp de ornat si le-am servit asa. S-au terminat primele.

TIPS-URI

1

Recomand, daca este timp sa cumparati pate de porc de la Selgros, de la sectiunea carne proaspata pentru ca are....70% ficat de porc...sincer, foarte gustos, si nici nu e scump.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute - reteta cea mai simpla" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]