Aperitiv paine impanata la cuptor

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2015 | 30222 vizualizari

 

O paine super delicioasa pe care o recomand si cand aveti musafiri.

 

INGREDIENTE

  • 1 paine cu coaja mai tare
  • 150 gr branza topita Delaco
  • 100 gr cascavai Delaco
  • 200 gr salam cu sunca
  • 100 gr de bacon afumat
  • 50 gr de unt
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv paine impanata la cuptor:

Se taie paine in felii pana la 1 cm de baza (coaja de jos trebuie sa ramana netaiata). Se taie apoi si in celalalt sens la fel. Vom obtine o paine taiata in cuburi in partea de sus. In fiecare taietura se pun felii de branza topita, salam feliat, bacon afumat, ardeiul si ceapa taiate felii subtiri, cascavalul il radem si presaram printre taieturi.Ouale le batem cu sare si piper si ungem painea toata.Presaram oregano, punem din loc in loc cubulete de unt si dam la cuptor 20 de minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Putem folosi si paine coapta pe vatra, franzela, orice tip de paine.

2

Putem folosi la umplutura si ciuperci, rosii, sunca, carnati, tot ce ne dorim.

3

Focul cuptorului trebuie sa fie mediu ca sa nu se arda.

4

Poate fii mancata calda sau rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv paine impanata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv paine umpluta cu cascaval si ceapa gratinata la cuptor