Aperitiv pateuri cu branza

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2019 | 6092 vizualizari

 

Un mic dejun gustos si rapid

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 500 g branza telemea
  • 1 ou
  • un praf de sare
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv pateuri cu branza:

Aluatul foietaj intins il taiem in patrate suficient de mari sa le putem strange capetele.

Punem cate o felie groasa de branza in fiecare patrat si strangem capetele. Punem pateurile cu branza in tava tapetata cu hartie de copt cu partea stransa in jos.

Batem un ou cu furculita, ii adaugam un praf de sare si ungem pateurile. Coacem pateurile cu branza la cuptorul incins la 200 de grade C, pentru 30 de minute. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate folosi aluat foietaj facuta acasa, cat si aluat foietaj din comert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv pateuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]