Aperitiv pateuri cu branza

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2019 | 5275 vizualizari

 

Un mic dejun gustos si rapid

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 500 g branza telemea
  • 1 ou
  • un praf de sare
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv pateuri cu branza:

Aluatul foietaj intins il taiem in patrate suficient de mari sa le putem strange capetele.

Punem cate o felie groasa de branza in fiecare patrat si strangem capetele. Punem pateurile cu branza in tava tapetata cu hartie de copt cu partea stransa in jos.

Batem un ou cu furculita, ii adaugam un praf de sare si ungem pateurile. Coacem pateurile cu branza la cuptorul incins la 200 de grade C, pentru 30 de minute. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate folosi aluat foietaj facuta acasa, cat si aluat foietaj din comert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv pateuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de telemea