Aperitiv placinta impletita cu urda

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 6 Mar 2017 | 2886 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foitaj (2 foi de aluat)
  • 500 g urda
  • 2 oua
  • 3 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • 1 legatura marar
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placinta impletita cu urda:

Mixezi urda cu ouale si smantana, apoi adaugi mararul tocat marunt si amesteci pana se omogenizeaza compozitia.

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi o foaie de aluat si netezesti cu sucitorul. Imparti din ochi, in trei, pe partea lunga si treimile din parti le tai fasii de 1,5-2 cm.

Pui jumatate din urda pe fasia din mijloc, netaiata, si acoperi alternativ cu fasiile de pe margine. La fel procedezi si cu a doua foaie de aluat.

Transferi placinta in tava de copt, tapetata cu hartie de copt si apoi introduci tava in cuptorul preincalzit, pentru circa 35-40 de minute.

 Lasi sa se raceasca placinta si o servesti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta impletita cu urda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ciupercute