Aperitiv pleurotus pane

de dantes in Aperitive / Garnituri, 19 Mai 2017 | 3178 vizualizari

 

Reteta pentru picnic

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci pleurotus
  • 100 ml ulei
  • 100 g faina
  • 3 oua
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv pleurotus pane:

Spalam bine ciupercile, le desfacem din buchet si le punem la fiert 10 minute, dupa care le scurgem bine de apa.

Batem bine ouale, adaugam sare si piper dupa gust. Dam prin faina si ou batut ciupercile si le prajim in uleiul incins si le scoatem pe o hartie absorbanta, pentru a elimina surplusul de ulei.

Se pot servi ca atare sau cu diferite garnituri si sosuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv pleurotus pane" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu sunca