Aperitiv rosii umplute cu branza

de RODIMUR in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2017 | 13081 vizualizari

 

Un aperitiv pentru zile festive, dar și pentru zile obișnuite, pentru că este bun, sănătos, aspectuos și ușor de făcut.

 

INGREDIENTE

  • 4 roșii coapte și tari
  • 4 linguri de brânză de vaci
  • 2 linguri de smântână
  • un sfert de ceapă
  • 1 legătură de mărar
  • sare
  • 1-2 lingurițe ulei
  • pentru decor:
  • 4 frunze de salată
  • măsline
  • morcov
  • mărar
  • 2 felii de gogoșari murați în oțet...
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rosii umplute cu branza:

Se aleg roșii coapte și tari, se spală, se șterg cu un prosop curat și se taie din fiecare câte un căpăcel, după care, cu o linguriță se golesc de semințe și de zeamă.

Mărarul se spală și se taie mărunt. Se păstrează 1-2 fire de mărar pentru decor.

Se pregătesc celelalte elemente de decor.

Se amestecă bine brânza de vaci cu smântâna, ceapa tăiată fin, mărarul tăiat mărunt, sarea și uleiul.

Se umplu roșiile cu această compoziție de brânză și se decorează, după inspirație.

 

TIPS-URI

1

Alegeți roșii coapte și tari, pentru reușita aperitivului.

2

Tăiați foarte fin ceapa.

3

Uniformizați bine compoziția.

4

Uleiul are menirea de a face compoziția moale și onctuoasă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rosii umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu branza si ceapa verde