Aperitiv rulada de carne

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2013 | 59013 vizualizari

 

Frumoase si foarte bune au iesit!

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 2 felii paine
  • 2 cartofi
  • 3 oua 
  • 100 g cascaval
  • 2 legaturi marar
  • sare
  • piper
  • Umplutura:
  • 4 oua fierte
  • carnat de casa afumat
  • cascaval pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada de carne:

Painea se inmoaie in apa si se stoarce bine. Cartofii se curata si se rad, se spala in apa rece si se storc. Ceapa, ardeii si mararul se curata si se toaca marunt. Cascavalul se rade.

Se amesteca toate ingredientele cu carnea tocata, se adauga ouale batute si cascavalul. Se potriveste de sare si piper. Se lasa la frigider 30 minute.

In doua tavi de chec se pune un strat din compozitia de carne, intr-o tava se pun la mijloc ouale fierte si in cealalta tava se pun carnatii, apoi se acopera cu un alt strat de amestec de carne tocata.

Se apasa bine sa fie compact si se introduce in cuptorul incins pentru o ora.

Se scoate si se presara cascaval ras pe deasupra si se mai tine in cuptor pana se rumeneste frumos.

Se scoate din tava cand se raceste. Se feliaza si se pune pe platouri ca aperitiv.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada de carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]