Aperitiv rulada de carne

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2013 | 58167 vizualizari

 

Frumoase si foarte bune au iesit!

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 2 felii paine
  • 2 cartofi
  • 3 oua 
  • 100 g cascaval
  • 2 legaturi marar
  • sare
  • piper
  • Umplutura:
  • 4 oua fierte
  • carnat de casa afumat
  • cascaval pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada de carne:

Painea se inmoaie in apa si se stoarce bine. Cartofii se curata si se rad, se spala in apa rece si se storc. Ceapa, ardeii si mararul se curata si se toaca marunt. Cascavalul se rade.

Se amesteca toate ingredientele cu carnea tocata, se adauga ouale batute si cascavalul. Se potriveste de sare si piper. Se lasa la frigider 30 minute.

In doua tavi de chec se pune un strat din compozitia de carne, intr-o tava se pun la mijloc ouale fierte si in cealalta tava se pun carnatii, apoi se acopera cu un alt strat de amestec de carne tocata.

Se apasa bine sa fie compact si se introduce in cuptorul incins pentru o ora.

Se scoate si se presara cascaval ras pe deasupra si se mai tine in cuptor pana se rumeneste frumos.

Se scoate din tava cand se raceste. Se feliaza si se pune pe platouri ca aperitiv.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada de carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv foietaj cu carnati, oua si cascaval