Aperitiv rulada din carne tocata

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2017 | 4801 vizualizari

 

Un aperitiv sau chiar fel principal sățios ;) Nu-i așa complicat și vă asigur că e tare sățios, gustos și impresionant ;) Chiar o rețetă vedetă ;) Spor și poftă bună! P.S. Zmeișoriii, testerii mei au devorat-o instant ;) 

 

INGREDIENTE

  • cca. 300 g carne tocată mixtă porc şi vită 
  • 1 ou
  • 1 linguriţă mix de condiment ptr paella 
  • 1 linguriţă usturoi granulat 
  • 1 lingură pesmet 
  • 1 felie de cca. 100 g caşcaval 
  •  2 bucăţi ouă fierte
  • cca. 6 bucăţi felii de şuncă afumată 
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada din carne tocata:

Carnea tocată se asezonează cu mirodenii, se adaugă oul, usturoiul granulat și pesmetul, apoi se amestecă până ce se înglobează toate ingredientele.

Pe un blat de lucru, se așază feliile de bacon, pentru dimensiunea tăvii, se pune un strat consistent din amestecul de carne tocată, apoi o felie de cca. 2 cm de cașcaval, pe toată suprafața amestecului din carne tocată, ouăle fierte și înjumătățite, apoi restul din amestecul de carne tocată.

Rulada se încheie, acoperindu-se cu bucățile de șuncă afumată, se transferă într-o tavă termorezistentă și se dă la copt, în cuptorul preîncins cca. 30 de minute, la foc mediu.

Rulada se servește caldă  sau rece, alături de garnitura și salata preferată.

 Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada din carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Franzela cu sunca, cascaval si ciuperci