Aperitiv rulada din pasta de mici cu branza

de trifadalia in Aperitive / Garnituri, 9 Mar 2021 | 3097 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr pasta de mici
  • 250 gr telemea de vaca
  • 50 gr unt
  • 2 oua
  • 20 ml ulei
  • 2 gr piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada din pasta de mici cu branza:

Se rade branza telemea intr-un vas, se amesteca cu untul, galbenusurile de ou, piper si putina sare daca este cazul si branza nu este foarte sarata. Se amesteca foarte bine sa se omogenizele toate ingredientele. 

Pasta de mici de mai framanta putin pentru a se lega mai bine apoi se intinde un strat subtire de 1 cm grosime, pe o folie unsa cu ulei.

Peste stratul de pasta de mici se intinde compozitia de branza, se ruleaza apoi se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, fara folie. 

Ruloul de carne se unge cu putin ulei, si se coace cca 30 de minute in cuptrul incins la 150 grade celsius. 

TIPS-URI

1

se poate adauga ( cui ii place) si 1/2 legatura de patrunjel verde

2

daca branza este foarte sarata ea se poate combina cu branza de vaci iar pentru a fi siguri ca preparatul este bine facut ruloul nu trebuie sa aibe mai mult de 6-7 cm in diametru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada din pasta de mici cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Gherca Daniela 1

12.03.2021, 19:30

trifadalia 1

12.03.2021, 21:44

Panacris sa stii ca e si gustos.Nici eu nu credeam pana am degustat si de atunci se mai cere la meniu .

oanapl 1

13.03.2021, 14:08

Interesantă combinație!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne tocata si cascaval