Aperitiv rulouri cu bacon si mozzarella

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2019 | 3542 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • cam 250 g faina
  • 1 pliculet praf de copt
  • 250 ml lapte batut
  • 1/2 lg-ta sare
  • Alte ingrediente:
  • pasta de tomate
  • oregano
  • 200 g bacon
  • 250 g mozzarella (scursa)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulouri cu bacon si mozzarella:

Baconul se taie in felii subtiri (eu asa l-am cumparat), apoi in cubulete si se prajeste in putin ulei.

Se amesteca faina cu praful de copt. Se adauga sarea, laptele batut si se amesteca. Va rezulta un aluat moale, putin lipicios. Se imparte in doua parti. Se va folosi multa faina cand intindeti aluatul. Pe prima parte, se pune pasta de rosii, oregano, bacon si mozzarella rasa si se ruleaza. Se taie rodele care se asaza in tava. Nu vor avea un aspect prea placut, fiind un aluat moale, dar in cuptor se vor umfla si vor arata mai bine.

La fel se procedeaza cu a doua parte de aluat.

Se coc in cuptorul preincalzit,timp de  25 minute, maxim 30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulouri cu bacon si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

13.01.2019, 20:07

Sunt foarte faine rulourile astea. As vrea doua pentru dimineata!

cristina1985 1

14.01.2019, 08:23

Cu drag!

dantes 1

17.01.2019, 17:57

Bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branzoaice