Aperitiv rulouri cu sunca, cascaval si baby spanac

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 19 Feb 2020 | 4725 vizualizari

 

Un aperitiv super sățios, numai bun pentru musafiri neanuțați și chiar pachețelul de școală/servici! 
Mulțumesc LauraAdamache pentru idee! ;) 
 
 

 

INGREDIENTE

  • Aluat de foietaj 1 foaie dreptunghiulară cca. 300 g,
  • Muștar cu hrean 2 linguri,
  • Prosciutto (felii subțiri de șuncă) 3-4 felii,
  • Mușchi file cca. 3-4 felii,
  • Salam Sinaia cca. 3-4 felii,
  • Brânză topită feliată 12 felii,
  • Cașcaval ras cca. 50 g,
  • Baby spanac cca. 50 g,
  • Ou 1 gălbenuș,
  • Lapte 1 lingură,
  • Mix de semințe cca. 1 lingură.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulouri cu sunca, cascaval si baby spanac:

Foaia de foietaj dezghețată se întinde pe masa de lucru. Se unge cu muștar, apoi se așează feliile de mușchi, pastramă, salam pe toată suprafața foii.

Se presară cașcavalul ras, felii de brânză topită, frunzele de baby spanac.

Foaia asezonată, se rulează strâns, apoi se taie în bucăți de 2-3 cm grosime și se așează în tava tapetată cu foaie de pergament.

Gălbenușul se amestecă cu laptele până se omogenizează, apoi se ung, rulorile, aplatizate ușor, se presară mix de semințe și se dau la copt, în cuptorul preîncins, la 200 grade, cca. 20 minute.

Se savurează calde sau reci. Sunt delicioase!

Spor și poftă bună!

 

 

TIPS-URI

1

Puteți folosi orice mezeluri aveți prin frigider! ;)

2

În loc de brânză topită, puteți folosi felii subțiri de cașcaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulouri cu sunca, cascaval si baby spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 600 lei
1099.99 lei
499.99 lei

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (16)

madi_marin 1

22.02.2020, 19:10

Si astea-mi plac!

Rocsi 1

22.02.2020, 20:47

Super faine sunt aceste rulouri!

Panacris 1

25.02.2020, 10:27

Mulțumesc pentru aprecieri dragi Bucătărași!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]