Aperitiv scoici din foietaj umplute cu branza

de CameliaR in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2017 | 3970 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • branza
  • 1 ou
  • 1 lingura faina
Portii: 14
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv scoici din foietaj umplute cu branza:

Spalam branza si o taiem in cubulete potrivite. Aluatul de foietaj trebuie sa fie decongelat. Pudram masa de lucru cu putina faina. Asezam aluatul si il intindem putin cu un sucitor. Pentru a decupa aluatul, eu am folosit o forma rotunda. Am format scoicile cu ajutotul unei forme de ravioli. Daca nu aveti aceasta forma, puteti da forma de scoica cu ajutorul unei furculite. Dupa ce am decupat aluatul in forme rotunde, le asezam pe rand in forma de ravioli, punem in mijlocul fiecarui cerc de aluat, o bucatica de branza si apoi formam scoica. Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Batem oul cu o furculita sau un tel. Ungem suprafata scoicilor cu ou. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade C si le lasam pana se rumenesc frumos. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv scoici din foietaj umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu branza telemea