Aperitiv strudel cu carne

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2022 | 7658 vizualizari

 

Un aperitiv rapid care te scoate din impas cand n-ai idei ce sa mai halesti.:)))))))))))))))))

 

INGREDIENTE

  • Aluat foitaj 275 g
  • 300 g carne tocata de porc
  • 3 galbenusuri
  • 70 g branza rasa Emmental
  • frunze ceapa verde 50 g
  • 1 ceapa rosie, mai mica
  • 10 masline taiate
  • ulei pentru calit
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv strudel cu carne:

Umplutura : Am avut la congelator frunze de ceapa verde taiate. Ceapa rosie am curatat-o, spalat-o si am taiat-o marunt. Am scos samburii de la masline, apoi le-am taiat marunt. Am taiat si patrunjelul marunt. Am pus la incins tigaia wok, am adaugat un pic de ulei, apoi am pus ceapa verde si ceapa rosie am presarat un pic de sare si apoi am calit cca 5 min, am adaugat carnea tocata si am calit cca 15 min. Am tras tigaia de pe foc si am lasat sa se raceasca amestecul, apoi am adaugat maslinele, patrunjelul, 2 galbenusuri si branza rasa, am potrivit de sare si piper si am omogenizat bine compozitia. Aluatul l-am scos din hartie si la-m impartit imaginar in 3 parti pe lungime, 2 parti egale cele din exterior. Am asezat pe mijloc umplutura, am taiat cu o rola fasii egale pe cele 2 margini exterioare, apoi am adus fasiile una peste alta imbracand umplutura. Am format un strudel cat lungimea foii de aluat foitaj. Am uns strudelul cu galbenusul ramas , am asezat strudelul in tava aragazului si am dat tava la cuptorul preincalzit la 180 grade poentru cca 20 min, pana a inceput sa se rumeneasca frumos. Se poate servi atat cald cat si rece, e foarte satios.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv strudel cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv, o reteta gustoasa si economica