Aperitive cu oua suedeze

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2012 | 13679 vizualizari

 

Pentru reteta de oua suedeze m-am inspirat de pe un site culinar strain. Reteta era cu oua de gaina. Fiind Revelionul, m-am gandit sa fie mai deosebite cu oute de prepelita.

 

INGREDIENTE

  • oua de prepelita

pt compozitie: 500 gr carnati proaspeti

  • 1 ou
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri sos Worchester
  • 2 linguri lapte
  • 4 linguri pesmet
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • putina faina alba

ulei pentru prajit

  • mozzarella bilute
  • masline
  • struguri
  • rosii cherry
  • salata verde
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive cu oua suedeze:

  1. Fierbeti ouale de prepelita [sa fie tar ]. Le decojiti.
  2. Preparati o compozitie ca pentru chiftele din carnea ce ati scos-o din carnati, mustar, ou, sos, lapte, pesmet si verdeata.
  3. Ungeti palmele cu ulei si  "imbracati" ouale in materialul de carne tocata, rotunjiti, dati prin faina alba si prajiti in ulei incins.
  4. La servire taiati "ouale suedeze'' in jumatati.
  5. Am servit insotite de alte "chestii'' rotunde: masline, mozzarella bilute, care au mers bine cu boabe de strugure, rosii cherry.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive cu oua suedeze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lalele umplute cu crema de branza