Aperitive friganele la cuptor cu branza

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 18 Dec 2012 | 85476 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cateva felii de paine
  • 4 oua
  • sare
  • 2-3 linguri de lapte
  • cas proaspat ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive friganele la cuptor cu branza:

Painea se taie patratele.

Ouale se bat cu sarea si laptele.

Se unge o tava cu unt, se dau bucatile de paine prin ou si se pun in tava, iar restul de ou (daca va mai ramane) se toarna in tava peste paine.

Se presara deasupra casul ras (sau cascaval, telemea) si se da la cuptor pentru 15-20 min la foc mic pana se rumenesc frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive friganele la cuptor cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu oua si mozzarella, la cuptor