Si pentru ca am avut musafiri neasteptati,am pregatit ceva rapid.Pentru reteta de gogosele trebuie sa-i multumesc Inei.
Gogosi:apa se amesteca cu uleiul si praful de sare.Se pune pe foc si se da in clocot.Se adauga toata faina odata si se mesteca bine pana se incorporeaza,si se formeaza un aluat tare.
Se lasa apoi la racit.Cand este rece se adauga ouale unul cate unul,mestecand bine dupa fiecare.Cu o punga de ornat se fac gogosele,care se pun in tava de aragaz tapetata cu hartie de copt.
Se coace la foc mare la inceput,apoi se da focul mic.Se lasa pana se rumenesc usor deasupra.Se lasa apoi la racit.
Se amesteca pestele ales de oase cu untul,1 lingura zeama de lamaie si ceapa data pe razatoarea mica,pana devin pasta.
Branza se amesteca cu smantana,si se mixeaza pana devine o pasta.Daca branza nu este foarte sarata se mai asauga sare si piper dupa gust.
Se umplu gogoselele cu pasta de branza,pasta de peste si cu icrele.Se orneaza cu ardei gras,lamaie si rosii.