Ardei capia in aluat de bere

de alba_zori in Aperitive / Garnituri, 6 Dec 2012 | 3792 vizualizari

 

Este a doua oara cand le fac,imi plac mult,cred ca se mananca putine ca sa digerim mai bine coaja de la ardei,o varianta ar fi sa fierb putin feliile de ardei si sa le scot coaja,voi incerca si asa,oricum sunt foarte bune,dulci sarate,ca si niste chipsuri crocante,cu un aluat ca si de clatite bun.Oricum se poate face si cu altceva,ceapa,salvie,dovlecei,vinete,tot ceea ce e felii.

 

INGREDIENTE

  • ardei capia
  • 300 gr faina de grau
  • 1 ou
  • 500 ml bere
  • sare,piper
  • putina zeama de lamaie
  • ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei capia in aluat de bere:

 Am pregatit aluatul ca la clatite, am lasat la odihnit pana am spalat ardeii,taiat felii in lung,i-am amestecat in aluat. Am incins uleiul si i-am prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei capia in aluat de bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 700 lei
1499.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (15)

alba_zori 1

31.12.2012, 00:54

multumesc draguta mea vecina,si iti trimit asa prin zbor o portie si o imbratisare

Valclaudia 1

25.08.2013, 20:02

i-am facut si eu azi! Tare buni, merci de pont, vecinico!

alba_zori 1

27.08.2013, 17:35

cu placere mare mare,te pup si ma bucur mult de tot

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei pane