Ardei copt umplut cu branza

de Julie in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2010 | 12785 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ardei gras,
  • felii de  branza sau cascaval,
  • oua,
  • pesmet,
  • faina,
  • susan ,
  • sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei copt umplut cu branza:

Ardeii se coc ,se decojesc si se golesc de seminte, cu grija , sa ramana intregi.  In locul ramas gol se introduce cate o felie de branza sau cascaval.

Ouale se bat cu sare si  piper. Pesmetul se amesteca cu susan. Se trece fiecare ardei umplut cu branza prin faina, ou, apoi prin pesmet si se prajesc in ulei incins pana se rumenesc pe ambele parti.  Se  scot pe hartie absorbanta.

Crocanti  la exterior si cu branza sau cascaval moale si topit la interior, vor avea cam acelasi efect de surpriza ca si dovleceii sandwich.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copt umplut cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci brune la cuptor