Ardei copti la borcan fara otet

de Ksenya in Conserve, 10 Aug 2016 | 29703 vizualizari

COMENTARII (27)

Catalina L 1

10.08.2016, 19:21

foarte buni

MotanLaOale 1

10.08.2016, 19:52

Rahela Velicu 1

10.08.2016, 20:00

buni

Dya Daniela Andrei 1

10.08.2016, 20:07

Minunati!

Bya Ralu 1

10.08.2016, 21:20

buni

Rocsi 1

10.08.2016, 21:21

O reteta foarte buna. Bravo!

simona72 1

10.08.2016, 22:33

Foarte fain!!

Meea 1

10.08.2016, 23:16

Imi plaac atatt de mult ardei copti

Ksenya 1

11.08.2016, 07:29

Multumesc de trecere!

miki_a 1

11.08.2016, 08:15

Ce bunatate sunt in toiul iernii!!!

AndrutzaP 1

11.08.2016, 09:09

Xandrinne 1

11.08.2016, 11:11

Gherca Daniela 1

11.08.2016, 12:46

super idee!

Lau 1

12.08.2016, 11:19

interesant

elucubratiiculinare 1

13.08.2016, 09:28

trebuie incercati

Valclaudia 1

13.08.2016, 21:33

vreau sa o incerc si eu, e deja la favorite

mirela0911 1

14.08.2016, 10:22

Super arata!

Ksenya 1

15.08.2016, 09:06

Multumesc de aprecieri!

Ksenya 1

15.08.2016, 09:09

Fetelor as fi incantata s-o incercati!

Sidy 1

17.08.2016, 07:33

Trebuie incercata ! Am trecut-o la favorite...

Andra_Constantinescu 1

17.08.2016, 10:08

Tare buni cred ca sunt Eu i-am conservat in otet si i-am folosit si asa la alte retete

Ksenya 1

17.08.2016, 23:54

Sidy,sunt onorata!

Ksenya 1

17.08.2016, 23:57

Anrda,sunt siigura ca ti-au iesit asa cum ti-ai propus sa-ti iasa

marci49 1

23.08.2016, 12:38

In tineretea mea nu erau congelatoare ci doar clasicul frigider "Fram" care a vea un congelator cat sa bagi o tavita cu apa si toate conservele se faceau prin sterilizare. Si acum aredeii copti in conserv la fel doar ca nu pun sare pe fundul borcanelor si printre ei, presar un praf cat sa poata fi consumati ca atare, ii amestec ca sa se disperseze sarea in mod egal, ii asez in borcane care le fierb o ora din momentul fierberii. Am graja sa am permanent aceeasi cantitate de apa in vas si cand scade adaug apa clocotita. Niciodata nu mi s-a alterat ceva si sa nu uitam ca acum multi ani nu prea erau borcane cu filet si foloseam doua foite de celofan, legam bine cu fasii din dresuri si apoi inca odata celofan si legat. Doamne ce vremuri si ce gospodine erau femeile. Acum alearga la supermarket si cumpara pasta de rosii colorata cu carmin.

Ksenya 1

24.08.2016, 07:57

Marci49,iti multumesc de vizita,frumos povestesti si cu detalii interesante.Poate te gandesti sa ne impartasesti si noua cate ceva din secretele tale.Altfeli ,dispar retetele si vorba ta,"o sa stim doar sa cumparam pasta de rosii cu carmin". Sanatate si pofta sa ai!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frunze de telina pentru iarna