Ardei gras umplut cu quinoa, mango si avocado

de dantes in Vegan / Raw vegan, 15 Apr 2021 | 3704 vizualizari

 

O reteta vegana foarte buna in zilele de post

 

INGREDIENTE

  • 200 gr quinoa alba
  • 1 buc mango
  • 1 buc avocado
  • 1 buc lamaie
  • 2 buc ardei gras
  • 400 ml apa
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper alb macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei gras umplut cu quinoa, mango si avocado:

Quinoa se clateste bine in mai multe ape si se scurge bine.

Se pune la fiert 10 minute, apoi se opreste focul, se pune un capac peste vas si se lasa la racit inca 10 minute.

Se curata avocado si mango, se taie in cubulete mici, apoi se amesteca cu quinoa si sucul de la o lamaie. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Ardeiul gras se taie in doua, se curata de nervuri si seminte si se umple cu amestecul de quinoa. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei gras umplut cu quinoa, mango si avocado" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

ieri la 11:04

Rulouri pufoase cu unt si scortisoara - Dulci si gustoase

pe 16.01 la 15:52

Tort sarlota de vanilie cu piscoturi si fructe - Desert usor si racoritor

pe 16.01 la 10:49

Salată orientală cu maioneză – Rețeta imbunătățită și delicioasă pentru toate gusturile

pe 16.01 la 08:46

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tofu in sos de busuioc thailandez