Ardei iuti in otet

de alinutzika in Conserve, 5 Aug 2011 | 4039 vizualizari

 

Cantitatile de otet si zahar nu le pot da exact, pt ca variaza in functie de cati ardei aveti si de cat ati umplut de tare borcanul.Oricum, puteti doar aproxima cantitatea de " sirop" de care e nevoie. S-ar putea sa va ramana sau sa nu va ajunga. Eu o sa va spun de cat sirop am avut nevoie eu, la cantitatea mea de borcane.

 

INGREDIENTE

  • ardei iuti
  • otet
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti in otet:


Ardeii se spala si se asaza in borcane. Otetul si zaharul se pun in proportie de 50-50, adica jumate otet, jumate zahar, in cantitati egale. Mie mi s-au umplut 3 borcanele de 400 g cu ardei. Deci, am pus 1/2 kg zahar + 1/2 l otet, am amestecat pana s-a topit zaharul si am pus peste ardei, in borcane. Mi-a ajund exact la fix.
Se pun la rece. Sunt ideali langa ciorba si nu numai.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet