Ardei iuti la borcan

de -Licurici- in Conserve, 7 Noi 2016 | 7385 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei iuti;
  • 1100ml otet (3 borcane de 370);
  • o lingurita sare;
  • 3 linguri zahar;
  • condimente pentru muraturi (boabe de piper, boabe de mustar, seminte de marar, coriandru, boabe de ienupar, cuisoare, foi de dafin, chilli, boabe ienibahar).
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti la borcan:

  • Otetul se pune la fiert cu sarea, zaharul si condimentele.
  • Se lasa putin la racit.
  • Ardeii se spala si se pun in borcane.
  • Otetul cald se toarna peste ardei, apoi se pun capacele la borcane si se strang bine.
  • Se lasa in camara, la loc racoros.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti la borcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari la otet