Ardei umpluti

de claudiaO in Porc, 19 Noi 2019 | 2985 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ardei grasi
  • 500 g carne tocata de porc
  • 70 g orez
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • cimbru 1 lingurita
  • sare, piper, 1 lingurita Maggi Secretul gustului
  • 2 cutii rosii cuburi in bulion
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Mai intai curatam si tocam ceapa maruntel. Punem la prajit ceapa cu cele 2 linguri de ulei. Orezul il spalam in 5-6 ape, apoi, dupa ce s-a inmuiat ceapa, il punem si pe al si adaugam 100 ml apa /supa. Lasam sa infloreasca un pic. Adaugam sare, piper, cimbru si Maggi  si mai lasam putin sa se raceasca. Punem peste amestecul de oerz si ceapa, carena tocata si amestecam bine. Mai adaugam 1 lingura pasta tomate si omogenizam - sare si piper daca mai e nevoie. Umplec ardeii cu compozitia rezultata, ii asezam frumos in cratita. Mi-a ramas cam 2 linguri de umplutura, peste care am adaugat rosiile cuburi, putina sare si cimbru si dam la cuptor pana se patrunde orezul, ardeii si carnita. Cand e gatam presaram patrunjel verde deasupa.

Servim simpli sau cu putina smantana.

pofta buna! 

TIPS-URI

1

daca renuntam la carne, obtinem niste minunati ardei umpluti de post

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pască cu aluat fără frământare și umplutură de brânză dulce - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 10:54

Salată cu cartofi dulci și gorgonzola - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 10:24

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

pe 06.04 la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Roşii, dovlecei şi ardei umpluţi