Ardei umpluti cu carne

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 20 Sep 2010 | 9626 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 12-14 ardei grasi
  • 2 cepe
  • o mana de orez
  • 3-4 rosii
  • 30 g amidon alimentar
  • ulei
  • cimbru
  • o legatura patrunjel
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne:

Se toaca carnea si odata cu ea si ceapa.Se prepara apoi amestecul cu care vom umple ardeii:carnea tocata se amesteca cu orezul bine spalat,cimbrul,2-3 linguri de apa rece,jumatate din legatura de patrunjel si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se amesteca bine.

Separat se taie un capac in jurul coditei ardeilor si se curata de seminte.Se spala si apoi fiecare ardei in parte se umple cu compozitia de mai sus.Acoperim cu capacelul taiat.Asezam ardeii umpluti intr-o cratita in care am pus putin ulei si acoperim cu apa.Dam la cuptor iar intre timp preparam sosul pe care il vom turna peste ardei astfel:decojim rosiile , le dam prin razatoare , amestecam cu amidonul dizolvat in 50 ml apa si potrivim de sare.Cand ardeii sunt pe jumatate facuti turnam sosul  si lasam la cuptor pana ce acestia se rumenesc frumos si sunt gata facuti.

Asezonam cu patrunjel verde taiat fin si servim ca atare sau cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu pipote si inimi