Ardei umpluti cu carne de porc

de oanapl in Porc, 25 Iun 2021 | 2207 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 ardei roșii mari
  • 500 g carne de porc tocată
  • 80 g orez
  • 15 ml ulei de măsline
  • 1 ceapă
  • 1 roșie
  • 2 morcovi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 legătură pătrunjel
  • smântână pentru servit
Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne de porc:

Cureți ardeii de cotoare și semințe, apoi îi speli. Pui uleiul într-un ceaun și călești ușor ceapa tocată mărunt. Cureți morcovii apoi îi dai pe răzătoare, iar roșia decojită o tai cubulețe și le adaugi peste ceapă. Adaugi carnea toccata, orezul spălat și pătrunjelul tocat și lași să se călească amestecând din când în când. Pui sare, piper și cimbru, după gust. Amesteci bine pentru a obtine o compozitie omogena. După ce a scăzut zeama lăsată de carne, umpli ardeii cu această compoziție și îi așezi într-o oală largă. Adaugi apă și acoperi ¾ din ardei și lași să fiarbă la foc potrivit aproximativ o oră.

Servești ardeii calzi, cu smântână.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne