Ardei umpluti inveliti in aluat

de dantes in Porc, 13 Mar 2019 | 2650 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 1/2 kg.faina
  • 8 g drojdie
  • 1/2 lingura zahar
  • 1.2 lingurita sare
  • 200 ml.apa calduta
  • Pentru umplutura
  • 500 g carne de porc
  • 1 ceapa
  • 1 legatura patrunjel
  • 6 linguri ulei
  • 6 ardei kapia
  • sare,piper,boia de ardei dulce
  • 1 galbenus de ou
  • 30 g seminte de susan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti inveliti in aluat:

Prima data pregatim aluatul, amestecam ingredientele le framantam bine si lasam coca la dospit pana isi dubleaza volumul.

Intr-un vas punem uleiul si calim ceapa taiata marunt, adaugam sarea, piperul, boiaua, apoi se adauga carnea tocata si se lasa pe foc pana se caleste bine. Dupa ce compozitia de mai sus s-a racit, taiem ardeii kapia pe lung, ii curatam de seminte si nervuri si ii umplem cu compozitia cu carne.

Se intinde aluatul si se taie in fasii inguste cu care invelim fiecare ardei umplut si ii asezam intr-o tava tapetata si ii ungem cu galbenus de ou si se presara deasupra seminte de susan.

Se coace in cuptor la 180 grade C, circa 30 minute pana devin aurii.

Se pot servi cu salata preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti inveliti in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Roşii, dovlecei şi ardei umpluţi