Ardei umpluti pane

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 23 Iun 2010 | 11234 vizualizari

 

o reteta simpla dar tare gustoasa! acum am mancat si sunt tare satisfacuta! ideea mi-a venit din ultimul numar al revistei practic in bucatarie.Mi-a placut la nebunie si nu am rezistat sa o incerc desi cu multe modificari.

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei mare gras rosu
  • 2 felii branza de oi
  • 2 rondele cascaval Dalia
  • 2 felii salam uscat mare
  • marar verde
  • 1 ou
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri pesmet
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti pane:

Se spala ardeiul gras si se taie in 4.Se coc putin bucatile de ardei si se dau cu sare.

Apoi se aseaza o bucata de ardei peste ea se aseaza marar verde tocat , apoi o felie de branza, apoi o felie de salam, apoi o felie de cascaval si ultima data o bucata de ardei.

Se da acest  ansamblu prin ou batut amestecat cu faina si apoi prin pesmet,se prinde cu o scobitoare in mijloc si se prajeste in ulei incins.

Se serveste atat cald cat si rece.Rece se taie mai frumos si puteti sa asezati felii frumoase ca si aperitiv.

TIPS-URI

1

recomand foflosirea unui ardei capia, acesta nu mai necesita taiere, se poate umple direct asa, eu nu am gasit la piata deloc si am facut cu ardei gras dar dupa mine ardeiul capia se potriveste mai mult si e mai gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (38)

mihaelar63 1

29.06.2010, 16:46

nastrusnica idee arata grozav , e reteta de aceea ,, sa lasi musafirii cu gura cascata ''

epurasha2bb 1

30.06.2010, 22:01

multumesc mihaela, am facut si din capia si au iesit foarte frumosi si se umplu mai usor

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 20:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]