Ardei umpluti si aromati, in vas roman

de lia maria in Porc, 23 Iul 2011 | 7991 vizualizari

 

Foarte aromati si deosebit de gustosi ! incercati si voi…

 

INGREDIENTE

  • Ardei gras
  • Carne de porc, macinata
  • Orez
  • Ceapa
  • Boia de ardei
  • Sare
  • piper
  • Cateva crengute de:
  • tarhon ; busuioc; menta si marar verde
  • cateva felii subtiri de slaninuta
  • 1 rosie mare

 

Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti si aromati, in vas roman:

 Spalam ardeii, indepartam cotorul si scoatem semintele.

Din ceapa tocata marunt, carnea macinata, orez, si mirodenii, pregatim  umplutura.

Umplem ardeii si le punem capac cate o feliuta de slaninuta.

Pregatim vasul roman, punem mai intai, cateva crengute de mirodenii, apoi felii de slanina si aranjam apoi ardeii. Taiem rosia in felii si o punem deasupra pe ardei. Adaugam apa, pana la nivelul ardeilor, punem capacul si dam vasul la cuptor, pentru 90’.

Servim calzi, cu smantana, iaurt sau ca atare.

 Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

ardei gras

2

carne macinata

3

orez

4

mirodenii

5

slaninuta

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti si aromati, in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute cu carne